غزه در آتش و خون است خدايا مددي
شهر در دست جنون است خدايا مددي
آسمان تيره ز دود است و زمين مات ز درد
حال خورشيد نگون است خدايا مددي
مرده در خاطره ها عشق، محبت، ايمان
كينه و بغض فزون است خدايا مددي
آنكه دم مي زند از دين تو و مكتب تو
در صف دشمن دون است خدايا مددي
بر لبش ذكر تو و بر دلش آهنگ نفاق
همره خصم زبون است خدايا مددي
قلب مردان تمدن همه سخت است چو سنگ
وز ره مهر برون است خدايا مددي
پر ز خون است دل كرب و بلايي صفتان
غزه در آتش و خون است خدايا مددي
حسين عرشي
اسراييل بايد از صفحه روزگار محو شود.
israel must vanish from the entire world
سردمداران نظام سرمايه داري در سالهاي گذشته مدعي بودند كه در مسير رفاه و ارتقاء وضعيت مردم قدم برداشته اند، ولي جنبش وال استريت همهٔ ادعاها را زير سوال برد و مردمي كه به خيابان آمدند نشان دادند كه در تنگناي شديد اقتصادي و اجتماعي قرار داشته و بيش از همه خواستار كاهش فاصلهٔ طبقاتي بين دارا و ندارا هستند.همانطور كه از شعارها پيداست، مردم معترض خود را ۹۹ درصد جمعيت آمريكا مي دانند كه در سايهٔ استثمار يك درصد طبقهٔ سرمايه دار اعم از بانكداران و متمولان آمريكايي قرار دارند. گروهي كه انحصار قدرت و ثروت در آمريكا را در اختيار دارند و غافل از خواسته هاي مردم طي دهه هاي اخير صرفا به افزايش ثروت و متراكم نمودن ثروت بيشتر خود انديشيده اند؛ غافل از اينكه خواسته هاي مردم در چه مسيري حركت مي كند.ادامه….
جنبش اخير گواه آنست راهي كه دست اندركاران نظام سرمايه داري طي دهه هاي اخير پيموده اند و به زعم خود براي مردم رفاه، آسايش و آرامش به ارمغان آورده اند، اشتباه بوده و آنها را دچار غفلت كرده است. اميد مي رود اين جنبش بتواند سردمداران كاپيتاليسم را به خود آورده و در كاركردهاي اساسي نظام سرمايه داري تغييرات اساسي را به وجود آورد. گسترش اين جنبش در كشورهاي مختلف گوه حركت توفنده اي است كه در بين جوامع مختلف سرمايه داري آغاز شده و قطعا تأثيرات لازم در بافت سياسي، اجتماعي و اقتصادي را خواهد گذاشت.
در مورد تأثير جنبش هاي اخير بر آينده انتخابات رياست جمهوري آمريكا و شانس دو حزب جمهوري خواه و دمكرات در پيروزي نيز بايد گفت كه از ماهيت جنبش وال استريت اينگونه پيداست كه مردم شكاف و فاصلهٔ طبقاتي بين دارا و ندار و همهٔ مشكلات موجود را صرفا از چشم دولت اوباما نمي بينند. بيش از اينكه اوباما و حزب دمكرات مسئول قلمداد شود، اين جمهوري خواهان هستند كه همواره با توجه به سياست هاي خود حامي و پشتيبان ثروتمندان و سرمايه داران بوده اند و هميشه سعي كرده اند به گونه اي سياست هاي اقتصادي و اجتماعي را تنطيم كنند كه بيشترين نفع، بهره و ثروت نصيب ثروتمندان شود در حالي كه به مسائل اجتماعي و وضعيت معيشتي مردم توجه كمتري داشتند. در واقع رويكردهاي امپرياليستي كه از شاخصه هاي نظام سرمايه داري است، بيش از آنكه از سوي دمكراتها دنبال شود، از سوي جمهوري خواهان دنبال شده است. كارتل هاي نفتي و كارخانه هاي بزرگ تسليحاتي عمدتا در اختيار و انحصار جمهوري خواهان است و طبيعتا مردم همه مسائل و مشكلات را از ديد اوباما نمي بينند.
اما شايد از بدشانسي دمكراتها باشد كه تولد اين جنبش مصادف با حكومت داري دمكراتها بود. به رغم واقف بودن به قدرت و نفوذ جمهوري خواهان، بي ترديد مردم عملكرد ضعيف دولت اوباما را نيز مد نظر داشته و چه بسا اين مسئله در دور بعدي انتخابات رياست جمهوري آمريكا نيز بروز كند و چه بسا دمكراتها در آن زمان قرباني خشم مردم شوند. بي ترديد بايد اين واقعيت را پذيرفت كه تحولات اخير در نگرش مردم به انتخابات رياست جمهوري آمريكا بي تأثير خواهد بود.
هر چند نمي توان با قاطعيت مدعي شد كه در دور بعدي انتخابات، اوباما صندلي رياست جمهوري را به جمهوري خواهان واگذار كند، اما با اين حال اين جنبش تأثير قابل توجهي بر پايين آمدن ميزان محبوبيت اوباما و شانس او براي پيروزي خواهد گذاشت.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به يك استفتا تاكيد فرمودند: بايد از معاملاتى
كه به نفع دولت غاصب اسرائيل است، خوددارى شود و وارد كردن و ترويج
كالاهاى آنان كه از ساخت و فروش آن سود مىبرند، براى هيچكس جايز نيست
و همچنين براى مسلمانان هم خريد آن كالاها بخاطر مفاسد و ضررهايى كه براى
اسلام و مسلمين دارد جايز نيست
.