به بهانه هشتاد و ششمين سال ولادت حضرت آيت الله جنتي دامت بركاته بزرگمرد هميشه تاريخ انقلاب كه مورد هجمه سنگين دشمني هاي بيگانه قرار گرفته است.
به كوري چشم دشمنان سيه دل دعا مي كنم خداوند ايشان را براي اسلام و انقلابمان نگه دارد و همچنان سختي هاي راهرا برايش دشوار كند .
" بسم الله الرحمن الرحيم "
يكي از اساسيترين مولفه ها در سنجش ميزان استقلال و قدرت هر كشور، توانايي هاي علمي آن كشور است. ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي و به خصوص در يك دهه گذشته روند پرشتابي در دست يابي به علوم و دانش جديد را آغاز كرده است. و در سال گذشته موفق به كسب رتبه 16 علمي در جهان شد. پيشرفت علمي كه خيلي ها آن را در حد معجزه مي دانند و طبق پيش بيني پايگاه علمي Scopus جمهوري اسلامي ايران در سال 2018 كشور 4 علمي جهان خواهد بود.
در اين مقاله قصد داشتيم وضعيت علمي ايران را قبل و بعد از انقلاب اسلامي بررسي كنيم! اما اطلاعات چنداني در مورد وضعيت قبل انقلاب در دست نيست و البته چندان هم قابل مقايسه به نظر نمي رسد پس در مطلب زير ابتدا وضعيت علم و پژوهش را در دوران شاهنشاهي بررسي كوتاهي مي كنيم و سپس به بيان پيشرفت هاي كشور در دوران انقلاب و همچنين جايگاه علمي ايران در رشته هاي مختلف مي پردازيم
نكته اي كه تذكر آن لازم به نظر مي رسد اين است كه متاسفانه تا زمان نگارش اين مطلب رده بندي علمي كشور ها در سال 2012 به صورت رسمي ارائه نشده بود و تمام اكثر اطلاعات مو جود در تصوير مر بوط به سال 2011 است.
بقيه در ادامه مطلب .....
حماســـــــــــــــــه اي ديگر ؛
گرامي ميداريم حَماسه ي شكوهمند يوم الفان 25 بهمن سبز را ، روزي كه ايران به مثال روز درخت كاري سراسر سبز بود! مشت ها آن قدر گره خورده بود كه گاها باز نمي شد.
نفس ها در سينه حبس شده بود.. قلب ها نامنظم مي تپيد
سراسر شور بود و حرارت ...
امروز سالروز تجديد ميثاق است با اميد دلهاي جست و جوگر صبح .. آن عزيزان در قصر خانگي..
تجديد عهد با روشنفكري .. با غرب ..
امسال اما اين روز خجسته مصادف است با روز ولنتاين. بدين سبب بعيد نيست خرس هاي بيشتري به چشم بيايند.
اميد آن كه جاي جاي "جمهوري ايراني" مملو از علف هاي سبز شود..
مسيرهاي راهپيمايي 25 بهمن ماه به شرح زير است :
1. ميدان تفرقه ، بلوار ابوجهل شمالي ، تقاطع توهم زاده ي غربي ، ميدان آزا:دي
2. مسجد ضرار ، خيابان پسر آذربايجان ، چهارراه داماد لرستان ، ميدان آزا:دي
3. باغ پسته ، بعد از پل بهرماني ، خيابان مُخِلُّ شاتو ، ميدان آزا:د
4. پايگاه انگليس ، نرسيده به خيابان اسلام ، ميانبر آزادي ، ميدان آزا:دي
بي شك حضور شما افتخاري ديگر ، و بوس محكمي بر دهان استكبار است...
ايران ، تو را سبز دوست داريم..
منبع: "بد ميگم بگو بد ميگي"
دهه فجر بر فجر آفرينان ايران اسلامي مبارك باد .
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران:
فتنههاي سختتر از فتنه 88 در كمين انقلاب ايران است
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران گفت: فتنههاي سختتر و مهمتري در كمين ملت ايران است كه اگر بصيرت و بينش خود را ارتقا ندهيم همه دستاوردهاي 34 ساله انقلاب را از دست ميدهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حجتالاسلام علي سعيدي ظهر امروز در همايش روحانيت و بصيرت در سايه ولايت در شهركرد با اشاره به زمينههاي شكلگيري فتنه 88 اظهار داشت: واكاوي فتنه 88 از مهمترين وظايف روحانيون است و بايد تا ميتوان در اين زمينه هوشيار بود و آن را با دقت مورد بررسي قرار داد.
وي افزود: ايران اسلامي طي 34 سال گذشته با چالشها و فتنههاي بسيار روبرو بوده كه فتنه 88 مصداق كامل و جامع يك فتنه است.
سعيدي با بيان اينكه براي بررسي و واكاوي فتنه 88 بايد به پيشينه آن نظر كرد تصريح كرد: ريشه فتنه 88 به حوادث و چالشهاي دهه 50 و 60 بر ميگردد.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران عوامل فتنه 88 را به سه دسته تقسيم كرد و گفت: عناصر روي صحنه، پشت صحنه و عناصر مباشر، عوامل اين فتنه هستند كه در ميان آنها شناسايي عناصر پشت صحنه از سختي و اهميت بيشتري برخوردار است.
وي تركيب عوامل فتنه 88 را تركيبي از طيف داخلي و خارجي دانست و افزود: قدرت طلبان داخلي، ضد انقلابيون وطني و نظام سلطه اين تركيب را تشكيل ميدادند.
سعيدي با بيان اينكه ايران در يك پيچ مهم و سرنوشت ساز قرار دارد اذعان داشت: فتنههاي سختتر و مهمتري در كمين ملت ايران است كه اگر بصيرت و بينش خود را ارتقا ندهيم همه دستاوردهاي 34 ساله انقلاب را از دست ميدهيم.
وي بر ضرورت مقاومت ملت ايران تأكيد كرد و گفت: صحنه نبرد با دشمن هزينههاي سنگيني دارد كه تنها با مقاومت و ايستادگي ميتوان پيروز اين ميدان بود.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اينكه ايران توانسته تشيع را به عنوان يك مكتب بالنده و انسان ساز در جهان معرفي كند متذكر شد: گسترش مرزهاي جغرافياي اسلام و تحكيم گفتمان علوي و نبوي در برابر گفتمان سلفي و سكولاري تركيه از ديگر دستاوردهاي انقلاب است.
وي خاطرنشان كرد: برهمين اساس ضروريست تا با ولايت مداري، ارتقاي بصيرت و بينش و استقامت و پايداري از اين دستاوردها حراست كرده و خود را در برابر فتنههاي آينده مصون نگه داريم .
مردم در خيابانها و در حمايت از دولت بازرگان تظاهرات ميكنند. شعارها عليه بختيار است، مردم بختيار را نميخواهند. بختيار سعي دارد به مردم بفهماند در انجام وعدههاي خود كوشاست.
به همين منظور در جلسهي مجلس حضور مييابد و نمايندگان در حضور بختيار طرحهاي انحلال ساواك و دستگيري نخستوزيران و وزيران دولت از سال 1341 تا آن سال كه متهم به سوء استفاده از قدرت بودند را تصويب ميكنند .
امام خميني٬ عصاره انسانيت معاصر٬ گمشده قرن حاضر٬ انسان كامل ٬ مهاجري كه نزد
" نيايش" علي تبعيد شده بود٬ بارديگر از دشت آزادگان و كربلاي حسين قيامي ديگر را بر
مستضعفين زمين برخواند تا در صحنه عاشورايي خونين٬ ديگربار پوزه ظالمان زمانه را
بر خاك بمالد. پنداري كه در سالهاي تبعيد نزد حسين درس قيام آموخته است.
شهيد مهدي رجب بيگي- مقالات ادبي
جلال الدين فارسي از فعالان سياسي دهه اول انقلاب
ماجراي نامه شديداللحن امام خميني به ميرحسين موسوي
جلال الدين فارسي از فعالان سياسي دهه اول انقلاب در گفتگو با افكارنيوز در مورد ماجراي نامه امام خميني(ره) به ميرحسين موسوي مي گويد: وقتي امام قطعنامه را پذيرفت موسوي خودش را مخفي كرد و استعفا داد و اصلا خبري از او نبود چون ميخواست چهرهاي قهرمان از خودش بسازد و بگويد كه موافق پذيرش قطعنامه نبودم. يك روز امام جلسهاي تشكيل ميدهد تا نخست وزير جديد را انتخاب كنند. در اين جلسه برخي آقايان بودند از جمله آقاي موسوي اردبيلي و آقاي هاشمي. آقاي خامنهاي اواسط جلسه ميرسد، وقتي كه ميرسد امام ميگويد كه آقاي خامنهاي براي تعيين نخست وزير جديد آماده باشيد. آقاي خامنهاي ميگويد كه نبايد با استعفاي موسوي موافقت شود چرا كه او همين را ميخواهد و در پي قهرمان سازي است (نقل به مضمون)، بايد فرماني صادر كنيد و با عتاب بخواهيد كه به سر كارش برگردد.
امام انگشت اشاره خود را به سمت آقاي خامنهاي ميگيرد و ميگويد: اين درست است. بعد امام نامه شديد اللحني مينويسد خطاب به موسوي كه در تاريخ ماندگار شد. اين خاطره را گفتم تا بدانيد كه موسوي آدم بحران نبود و تحت تاثير اطرافيانش بود در حالي كه آقاي خامنهاي عاقلانه كارها را تدبير و مديريت ميكرد.