نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران:
فتنههاي سختتر از فتنه 88 در كمين انقلاب ايران است
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران گفت: فتنههاي سختتر و مهمتري در كمين ملت ايران است كه اگر بصيرت و بينش خود را ارتقا ندهيم همه دستاوردهاي 34 ساله انقلاب را از دست ميدهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حجتالاسلام علي سعيدي ظهر امروز در همايش روحانيت و بصيرت در سايه ولايت در شهركرد با اشاره به زمينههاي شكلگيري فتنه 88 اظهار داشت: واكاوي فتنه 88 از مهمترين وظايف روحانيون است و بايد تا ميتوان در اين زمينه هوشيار بود و آن را با دقت مورد بررسي قرار داد.
وي افزود: ايران اسلامي طي 34 سال گذشته با چالشها و فتنههاي بسيار روبرو بوده كه فتنه 88 مصداق كامل و جامع يك فتنه است.
سعيدي با بيان اينكه براي بررسي و واكاوي فتنه 88 بايد به پيشينه آن نظر كرد تصريح كرد: ريشه فتنه 88 به حوادث و چالشهاي دهه 50 و 60 بر ميگردد.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران عوامل فتنه 88 را به سه دسته تقسيم كرد و گفت: عناصر روي صحنه، پشت صحنه و عناصر مباشر، عوامل اين فتنه هستند كه در ميان آنها شناسايي عناصر پشت صحنه از سختي و اهميت بيشتري برخوردار است.
وي تركيب عوامل فتنه 88 را تركيبي از طيف داخلي و خارجي دانست و افزود: قدرت طلبان داخلي، ضد انقلابيون وطني و نظام سلطه اين تركيب را تشكيل ميدادند.
سعيدي با بيان اينكه ايران در يك پيچ مهم و سرنوشت ساز قرار دارد اذعان داشت: فتنههاي سختتر و مهمتري در كمين ملت ايران است كه اگر بصيرت و بينش خود را ارتقا ندهيم همه دستاوردهاي 34 ساله انقلاب را از دست ميدهيم.
وي بر ضرورت مقاومت ملت ايران تأكيد كرد و گفت: صحنه نبرد با دشمن هزينههاي سنگيني دارد كه تنها با مقاومت و ايستادگي ميتوان پيروز اين ميدان بود.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اينكه ايران توانسته تشيع را به عنوان يك مكتب بالنده و انسان ساز در جهان معرفي كند متذكر شد: گسترش مرزهاي جغرافياي اسلام و تحكيم گفتمان علوي و نبوي در برابر گفتمان سلفي و سكولاري تركيه از ديگر دستاوردهاي انقلاب است.
وي خاطرنشان كرد: برهمين اساس ضروريست تا با ولايت مداري، ارتقاي بصيرت و بينش و استقامت و پايداري از اين دستاوردها حراست كرده و خود را در برابر فتنههاي آينده مصون نگه داريم .
" با همدلي تحريم را به فرصت تبديل كنيم "
اين روزا همه جا بحث از مسايل اقتصاديه.بعضي ها از گروني ها مينالن و بعضي ها اين مسايل رو ريشه يابي ميكنن.البته نمي خوام در مورد گروني و مسائل اقتصادي بنويسم بلكه در مورد مسئله اي ميخوام باهاتون صحبت كنم كه اونم اتفاقا اين روزا نقل محافل دوست و دشمنه.تحريم هاي اقتصادي غرب
آره ميخوام در اين موردبا صحبت كنيم.اينكه اصلا اين تحريم ها برا چي بوده؟ما چي كار كرديم در اين مدت تحريم؟دشمن چيكار كرد؟
چيزي كه در اولين وهله به ذهن آدم ميرسه كه بالاخره اين تحريمها باعث يه مشكلاتي شده؟ اما ما با اين مشكلات چه كرديم و چه بايد بكنيم؟
همتون بهتر از من ميدونيد كه تحريم هاي اقتصادي در دوره اي بر عليه كشورمون شروع شد كه ما تازه انقلاب كرده بوديم و بلافاصله هم وارد جنگ شديم.اون روز غرب و شرق بر عليه ما بود.اونا به خيال خودشون با اين كار ميخواستن نظام اسلامي رو از بين ببرن.8 سال جنگ همراه با تحريم بر عليه كشور ميتونست هر كشور و نظامي رو به زانو دربياره؛اما ما چه كرديم؟ آيا ما هم به زانو در اومديم؟
اون روز ما از لحاظ پيشرفتهاي صنعتي و اقتصادي و علمي به حدي در رتبه هاي پايين بوديم كه يه كشور عقب مانده كامل محسوب ميشديم.وضع سواد در كشور ما بحدي پايين بود كه امام امت براي پر كردن اين خلأ دستور به تشكيل نهضت سواد آموزي دادند.شهرها و روستامون از لحاظ بهداشت و آموزش وضعيت مناسبي نداشت.هر روز برق قطع ميشد.آب آشاميدني بهداشتي در همه شهرها نبود،درصد بسيار ناچيزيي از جامعه وسايل رفاهي مانند خودرو داشتن ووو.شما حساب كنيد در اون وضعيت،نظام جنگ رو هم اداره ميكرد.