بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب در آسوشيتدپرس و رويترز
محور انعكاس بيانات رهبر انقلاب در رويترز و آسوشيتدپرس بهعنوان اصليترين خبرگزاريهاي بينالمللي، سخنان معظمله در خصوص برنامه هستهاي ايران بوده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سخنان امروز مقام معظم رهبري در مدت زماني كوتاه در رسانههاي بينالمللي بازتاب يافت.
بنابراين گزارش، خبرگزاري آمريكايي آسوشيتدپرس نوشت، رهبر عالي ايران روز شنبه اظهار داشت كه ايران به دنبال سلاح هستهاي نيست اما اگر چنين ارادهاي داشته باشد، هيچ قدرتي در جهان قادر به توقف آن نيست.
اين خبر گزاري همچنين به نقل از مقام معظم رهبري تصريح كرده است كه ايران از نابودي تسليحات هستهاي حمايت ميكند.
آسوشيتدپرس به فتواي رهبر انقلاب در تحريم تسليحات هستهاي نيز اشاره كرده و سپس به تشريح مختصر اختلافات غرب و ايران بر سر برنامه هستهاي پرداخته است.
رويترز هم تقريبا با همان جملهاي بازتاب سخنان رهبري را آغاز كرده است كه آسوشيتدپرس گزارش خود را آغاز كرده بود. «ايران سلاح هستهاي نميخواهد اما اگر بخواهد، هيچ قدرتي نميتواند از دستيابي ايران به سلاح هستهاي ممانعت به عمل آورد.»
جالبتر اينكه رويترز نيز همچون آسوشيتدپرس پس از اين نقل قول، به فتواي تحريم سلاحهاي هستهاي مقام معظم رهبري پرداخته است.
اين دو خبرگزاري كه معمولا اخبار ساير رسانهها نيز از آنها نقل ميشود، تقريبا با محورهايي مشابه و جملات متفاوت سخنان رهبري را بازتاب دادهاند.
نكته ديگر آنكه اين دو خبرگزاري تا لحظه مخابره اين خبر چندان به ابعاد داخلي سخنان رهبري نپرداخته و تنها بيانات ايشان در خصوص مساله هستهاي را انعكاس دادهاند .
امام خامنه اي(مد ظله العالي) : سلطه ي شبكه خبيث صهيونيستي بر دولت هاي غربي
امروز بسياري از مشكلاتي كه در كشورهاي اروپائي، مثل انگليس، مثل فرانسه، مثل آلمان، مثل ايتاليا وجود دارد، ناشي از اين است كه سياستهاي شبكهي خبيث صهيونيستي بر دولتهاي اين كشورها حاكم است. اينها از سرمايهداران و كمپانيداران صهيونيست كه در دنيا زيادند، چشم ميزنند و حساب ميبرند. در آمريكا هم همين جور است. تملقگوئي به صهيونيستها، يك شيوهي معمول در بين قدرتمندان آمريكاست.
در اروپا هم كم و بيش همين جور است. وقتي ملتها - چه ملت آمريكا، چه ملتهاي اروپا - بدانند كه خيلي از اين بدبختيها ناشي از سلطهي شيطاني و اهريمني اين شبكه است، يقيناً انگيزهشان بيشتر خواهد شد، حركتشان شديدتر خواهد شد. ممكن است امروز آمريكا با پليس، بلكه با ارتش، مردم را سركوب كند - كه سابقه هم دارد؛ چند سال قبل از اين در شيكاگو يك حركتي به وجود آمد، ارتش را وارد كردند؛ گمانم زمان كلينتون بود، حاكميت آن مجموعهي قبل از بوش - هيچ ابائي ندارند؛ ارتش را وارد ميكنند، مردم را سركوب ميكنند، ميزنند، ميكُشند، زندانهاي سخت ميكنند؛ اين حركت سركوب ميشود، اما از بين نميرود؛ آتش زير خاكستري خواهد ماند و يك روزي آنچنان شعله خواهد كشيد كه همهي اين بناي پوشالي استكباري و سرمايهداري را خواهد سوزاند و خاكستر خواهد كرد.
بيانات در ديدار دانشجويان كرمانشاه 24 / 7 / 1390
خلاصه ات كه كنيم مي شوي " ماه "
محمد ابراهيم همت
براي شادي روح آسمانيش " صلوات"
چرا ابرها سقوط نميكنند!؟
منظره شگفتانگيزي است ديدن آسماني كه در زمينه آبي آن، ابرهاي سپيد به آرامي در حال حركتند بخصوص اگر ابرهاي پنبهاي كومولوس باشند كه مثل يك كپه پنبه غول پيكر در حال سفر طولاني هوايي خود هستند؛ اما تا حالا فكر كردهايد ابرها چطور آن بالا شناور باقي ميمانند؟
لطفا پيش از اين كه حالت صورتتان را به حالت معروف عاقل اندر سفيه تغيير دهيد چند جمله بعدي را نيز بخوانيد.
من هم ميدانم تا حالا كسي نديده است كه يك تكه ابر يكدفعه سقوط كند و با صداي بلندي به زمين بخورد. به نظر شما كدام گزينه عجيبتر است؛ اين كه ابر به زمين بخورد يا نخورد؟
همه ما ميدانيم آب سنگينتر از هواست و باز هم بديهي است ابر از قطرات ريز آب تشكيل شده است. پس چرا نميافتد پايين؟
اگر هنوز هم شك داريد كه ديدن يك ابر شناور در آسمان عجيب است، در نظر بگيريد هر قطعه ابر كوچك حدود 550 تن وزن دارد، يعني تقريبا معادل وزن 100 راس فيل بالغ. يعني اگر شما يك روز صبح از خانه خارج شويد و ببينيد 100 فيل در هوا در حال شنا هستند، تعجب نميكنيد؟
اما اگر چگالي آب بيشتر از هواست و هر تكه ابر هم اندازه يك گله 100 تايي فيل جرم دارد و گرانش زمين هم سر جايش باقي است، پس چرا ابرها سقوط نميكنند؟
واقعيت اين است كه ابرها سقوط ميكردند اگر همه ذرات تشكيلدهنده آن به هم متصل بودند. ابرها از قطرات بسيار كوچك آب تشكيل شدهاند.
ابعاد هر يك از اين ذرات قطري معادل يك تا 100 ميكرون دارند. هر توده ابر از ذرات جداگانهاي در اين ابعاد ساخته شده است به طور ميانگين در هر يك سيسي حجم ابر ميتوان چند صد ذره كوچك پيدا كرد.
در واقع بين هر دو ذره فاصله بزرگي حدود يك مليمتر فاصله وجود دارد. اين يك ميليمتر چيزي حدود 100 برابر قطر ذرات است و در عمل ميبينيم بسياري از اين ذرات در جريان حركت توده ابر حتي به هم نزديك هم نميشوند و برخوردي با هم ندارند.
اگرچه جرم كل ابر بسيار عظيم است، اما جرم تكتك ذرات سازنده آن بسيار پايين و ناچيز بوده به طوري كه بايد اثر جريانات هوايي و مقاومت هوا را روي آن محاسبه كرد.
به طور كلي جريانات هوايي كه به دليل گرماي سطح زمين از پايين به بالا جريان دارد كمك ميكند تا تكتك اين قطرات و در نتيجه كل ابر ساعتها به حركت در آسمان ادامه دهد.
اين ذرات تشكيلدهنده ابر بر جريان هوايي شناور ميمانند و به اين ترتيب كل ابر از سقوط باز ميماند.
البته ميتوان اين توضيح را دقيقتر هم كرد. با كوچك شدن قطر ذرات، ميزان درگيري آن با محيط اطرافش بيشتر ميشود.
نيرويي كه لازم است تا يك كره كوچك را در محيطي فشرده (در اين مورد هوا) حركت دهد، طبق قانوني به نام استوكس محاسبه ميشود.
با كمك اين نيرو ميتوان سرعت حدي سقوط اين ذرات را حساب كرد، اين سرعت با توجه به قطر ذرات آنقدر كم است كه بيشتر از 2 سال طول خواهد كشيد تا يك متر سقوط كند.
معلوم است كه عمر هيچ ابري به اين حد نميرسد و پيش از رسيدن به اين نقطه ابر دگرگون شده است.
به اين ترتيب ابر تنها زماني سقوط خواهد كرد كه محيط فشردهتر و قطرات با هم تركيب شده و ذرههاي بزرگتري تشكيل دهند كه بر اثر افزايش قطر، سرعت حدي سقوطشان افزايش يافته و به شكل باران به زمين سقوط كنند.
اگر فيلها هم ميتوانستند اجزاي بدنشان را از هم جدا كنند آنها هم ميتوانستند در هوا شناور باقي بمانند.
منبع:konjkav.com
25 بهمن، سالروز شهادت سردار سرلشكر شهيد مهدي باكري، فرمانده لشكر 31 عاشوراست؛ سرداري كه به بسيجي بودنش افتخار ميكرد. او علمدار سپاه اسلام بود كه همانند علمدار قهرمان كربلا، حضرت اباالفضل العباس (ع)))) ) داغ برادر ديد و سپس خود به شهادت رسيد.
اندوه كه به سعادت وقت نداريم"از بس حرف زديم"ثانيه اي بر عمل نداريم !
امروز براي شهدا وقت نداريم
اي داغ دل لاله تو را وقت نداريم
با حضرت شيطان سرمان گرم گناه است
ما بهر ملا قات خدا وقت نداريم
چون فرد مهمي شده نفس دغل ما
اندازه يك قبله دعا ، وقت نداريم
در كوفه تن ،غيرت ما خانه نشين است
بهر سفر كرب و بلا ، وقت نداريم
تقويم گرفتاري ما پر شده از زرد
اي سرخ ، گل لاله ، تو را وقت نداريم
هر چند كه خوب است شهيدانه بميريم
خوب است ، ولي حيف كه ما وقت نداريم
بيحيا و بينور؛ نمونه فحشهاي قديم بود/ اگرمعتقد باشي خدا نميبيندت، كافري الآن گاهي بيحيا وجود دارد؛ يك جا يك جوان 20 به يك پيرمرد 70 ساله فحش ميداد، جسارت ميكرد. بيحياست ديگر. قديم ها ميخواستند به هم فحش بدهند...
گروه دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»؛ ملا محمدعلي مجتهد، معروف به مرحوم آيتالله احمد مجتهدي تهراني از علماي بنام تهران بود كه در سال 86 بدرود حيات گفت، اما سخنرانيها و پندهاي عرفاني و اخلاقي وي به يادگار مانده است و ميتوانيم هر چند به صورت مجازي هم كه شده پاي درس اين استاد اخلاق تلمذ كنيم.
آيتالله مجتهدي رابطه خوبي با طلاب داشت، طوري كه فضاي گرم و صميمي بر حوزه علميهشان حاكم بود. اين استاد برجسته اخلاقي، مباحث را چنان رسا ارائه ميداد كه در دل مينشست؛ به طوري كه حتي هماكنون نيز نشستن پاي صحبت و كلاس اخلاق ايشان خالي از لطف نيست.
حياي از پروردگار
يك آيه در قرآن دارد كه افراد خيانتكار كارهاي بدشان را از مردم قايم ميكنند ولي از خدا قايم نميكنند. مخفي ميكنند از مردم كه گناهي كه ميكنند، كسي نبيند ولي از خدا خجالت نميكشد. آدم بايد با حيا باشد، همانطور كه از خلق حيا ميكند از خدا هم حيا بكند كه يكي از جنود عقل است .
روزنامه آلموندو چاپ اسپانيا در شماره روز پنج شنبه گذشته خود از مسلمان شدن يك دختر 19 ساله يهودي در شهرك كرمئييل در شمال سرزمين هاي اشغالي خبر داد.
روزنامه آلموندو در ادامه اين مطلب خبر نوشت: اين دختر يهودي تبار كه "مارو داويديو بيچي" نام دارد اعلام كرده كه در پذيرفتن دين مبين اسلام كاملا به طور آزادانه تصميم گرفته و پس از آن حجاب بر سر كرده است.
اين روزنامه اسپانيايي همچنين به نقل از اين تازه مسلمان شده نوشت: من به خوبي ميدانم و اعتراف ميكنم كه مسلمان شدنم خشم بسيار زياد يهوديان را بر ميانگيزد و آنان را غمگين و ناراحت خواهد كرد.